Home
   
eMail
   
Guestbook
   
muzik-mp3
   
video-shqip
   
foto-dashuris
   
poezi-dashuris
   
foto-e-mija
 
   
 
 
ilahi


 

 

  Kontakt


 
 
 
 

 

 

 


 
 
 
 

 

 

 


 
 
 
 

 

 

 


 
 
 
 

 

                                 Adem  amadani Albumi I ri DUAJA E NËNËS


Vëllezerit Xhaferi & Rexhepi
Muaji i Ramazanit
Nen flamurin tend
Festa e Bajramit
Dita e Gjykimit
Vlla i dashur
E kujt sexhxhde
Kur bon shpirti per me dal
Faleminderit Sali Arafat    
Nazmi Aliu -O ju Besimtarë
O ju Besimtarë
Jeta pas vdekjes
Motër e Islamit
Vajza e shamisë
Zoti madh të qofsha falë
Ja Rabi të lusim të tanë
Kuran
 
Mensur Kadriu - Elhamdulilah
Elhamdulilah
Aman Ceshme
Bajram
Vdekja Pas nesh
Shehid
Allah Engjull
Kapu në ketë Litar
Kuran
Omer Bajram - Kthehu ti te zoti yt
Musliman gjithmon jemi
Jeta esht e shkurter
Ja Allah
Kujto diten
Kthehu ti te zoti yt
Femi i Palestines
Sikur fundi nuk egziston
Ah moj jet
Faleminderit All Capone.
Medresesë së mesme “Alauddin” -Ejani t'besojmë
Hyrje (Introduction)
Ejani t'besojmë
Sal-li Ja Rab-bi
Vetëm për Ty
If you ask me
Jetimi
Ç'është kështu me ne?
Koha e Injorancës
Kosovës
"Thirrje" (Monolog)

http://www.islamischen.ch/
Mevludi dhe Ilahi ne gjuhen shqipë
Preokuoimet e të rinjëve-Radio dramë
Bekim Alimi - Gani Misimi - Ilahi dhe Kaside
Ezani - Bekim, Gani, Etem
Pse Allahun harove
Urime Hixhabin - Bekim, Etem
Castet e Bajramit - Gani, Bekim
Salatullah - Bekim, Gani
Ja Allah
Femije te Jetima
Dheu i Zi
Subhanel Ebedijj - Gani
T`vetmen natë - Bekim, Kori xhamisë
Jemi ne Musliman
Me Muhamedin a.s. - Bekim, Kori
 
Gazmend Hyda - Pendimi
Kisha qef me dit
Pse o njeri
Festa e Bajramit  
Dhau i zi  

Lutju ZOTIT

 
Kemi ardhur ne dunja  
Pendimi  
E dua boten  
Faleminderit besnik sulejmani.
Fidush Aliu - TË THËRRASIM
ËNDËRRA
EZANI I BILALIT
RAMAZANI  
HIXHABI  
ES-SALATU VES-SELAM  
TË THËRRASIM  
DASHURIA  
ANKIM  
LUTJE  
Faleminderit bmw.
 
Allahumme ja rabbi
Erdh Resuli ne kete jete
O njeri o gabimtare  
Zoti na ka urdheru  

Shkoni n'xhami

 
Moj fatime  
Bënë punë të mira  
Ardhja e Resulullahut alejhiselam  
Ja Muhammed alejhiselam  
Mirë se erdhe Ramazan  

Pendimi

 
Varri  
Vdekja e Pejgamberit alejhiselam  
Vdekja  
Haxhi  
Lindja e Pejgamberit  
Ne rruge te shejtanit ti mos shko  
Perse loti  
T'lumit ju qe n'haxh udhetoni  
Vdekjen mos me harru  
Vdiq Hatixhja
 
Çastet e Bajramit
Vëlla i dashur
Selamulla, selamulla
Agojë hëna katërmbdhjetshe
Vetëm Ty te lutem
Zoti një është ska dyshim
Zoti ju fali shqiptarë
Gurgullon lumi në Xhehenet
I madh ti je Zoti dashur
Ja Habiballa
Ja Resulluha
Ku do në botë
Muhammedi na thane
O njeri o i bekuar
Gëzohu, gëzohu o muslimane


Abdullah Shaqiri
Ne kete nate
Me arme
 
   
   
Adem Ramadani - Duaja e nënës
Duaja e nënës
Mir se erdhe Ramazan
Gjithkund ka hy sherri
Kengo mor vella kuran
Dita e gjykimit
Dasma Islame
Pendimi
Shtratu im eshte dheu
Ezani
Arjete surja kijame
 
Adem Ramadani - Te duhemi per All-llah
Intro (pa muzik)  
Rrespekti ndaj prindërve  
Bashkëtorja në Islam  
Ti o Muhamet s.a.v.s  
Kaside për shehidin  
All-llahut rob sun ju bana  
Dunjaja qenka bosh  
Mëshira e All-llahut  
Të duhemi për All-llah  
Vdekja  
Vdekja (pa muzik)  
 
Ja All-lah
Kudo qe del
     
 
 
 
 
 

 


 
 
 


 

 

 


 

 

 

 

 

 


 
 
 
 

 

 

 

 

 

 


 
 
 
 

 


Free homepage created with Beep.com website builder
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!